9 mistrů světa v tanci poprvé v ČR. Prague Open slaví 15. ročník. Představí novinku NINE.

V Praze vystoupí 9 mistrů světa v latinskoamerických a standardních tancích. Doprovod jim bude dělat Dana Morávková a Roman Vojtek. Zpívat bude Emma Drobná. Co ještě připravil nejprestižnější festival tance?

1063-20170917-200142_3110-prague-open_2870
1063-20170917-200142_3110-prague-open_2870

15. ročník

V Praze se již tradičně každé září koná největší mezinárodní taneční soutěž v ČR - Prague Open Dance Festival. Tentokrát datum připadl na 14. – 16. září 2018. Festival tento rok oslaví 15. výročí a při této příležitosti vznikl jedinečný zahajovací večer NINE, který proběhne 14. září ve Foru Karlín. 

Nejen taneční múzy

Nejen milovníci tance a umění si přijdou na své. Právě na večeru NINE vystoupí nejen úžasní tanečníci, ale i umělci z jiných oborů, jako je divadlo, akrobacie, móda a hudba. Celou myšlenkou večera je propojení devíti moderních múz umění.

#TANEC #ZPĚV #KRÁSA #MÓDA #AKROBACIE #MELODIE #KOMEDIE #POŽITEK #LADNOST

 

carousel - vojtek
carousel - vojtek

Atmosféra lepší než ve StarDance.

Pořad StarDance se těší velké oblibě a netřeba ho zdlouhavě představovat. Špička českého tancování učí toto krásné řemeslo známé celebrity a společně si pro diváky připravují zajímavé choreografie a show. Na eventu NINE Vás čeká ještě něco lepšího! Do Prahy přijedou vystoupit nejlepší profesionální tanečníci z celého světa. Celou akci bude moderovat vítěz první řady StarDance Roman Vojtek a úspěšná herečka Dana Morávková, která si televizním pořadem taktéž prošla.

carousel - zharkov
carousel - zharkov

Unikátní akce, která nemá v celé Evropě obdoby.

Krom hvězdné moderátorské dvojice se můžete těšit na celkem devět mistrů světa a Evropy v latinskoamerických a standardních tancích. Každý z párů si připravil dvě výjimečné show, které neuvidíte nikde jinde než v srdci Evropy – v Praze. Dámy určitě ocení charismatické tanečníky a bohatě zdobené šaty tanečnic plné broušených kamenů od Swarovski, či české Preciosy. Pánové se zase mohou těšit na opravdu krásné tanečnice a kratší délku sukní u latinských šatů. Tolik mistrů světa v tanci neuvidíte nikde jinde v Evropě.

Standardní tance

  • Dmitry Zharkov & Olga Kulikova
  • Sergiu & Dorota Rusu
  • Madis Abel & Aleksandra Galkina
  • Warren & Kristi Boyce & Glenn Richard Boyce & Cäroly Janes

 

Latinskoamerické tance

  • Gabriele Goffredo & Anna Matus
  • Nikita Brovko & Olga Urumova
  • Armen Tsaturyan & Svetlana Gudyno
  • Pavel Zvychaynyy & Oxana Lebedew
carousel - ruden
carousel - ruden

Módní přehlídka Natali Ruden a hlas Emmy Drobné

Vrcholem večera bude módní přehlídka Natali Ruden, kterou pojmenovala Alter Ego. Modely budou k vidění pouze jednou, a to právě zde, poprvé i naposledy. Celým večerem se rozezní nezaměnitelný hlas Emmy Drobné, který doplní již tak jedinečnou atmosféru celé akce.

Získejte ta nejlepší místa

Nepropásněte možnost prožít tuto taneční atmosféru všemi smysly na živo. NINE se bude konat 14. září v krásných prostorech Fora Karlín a v předprodeji bude možné zakoupit vstupenky i přímo k parketu.