Léto plné zábavy a tance!

Nevíte, co s dětmi přes prázdniny? Máme pro Vás řešení! Prázdninové příměstské kempy plné zábavy, nových kamarádů a tance.

Příměstský tábor 2021
Příměstský tábor 2021

 

Léto se neúprosně blíží a my jsme si pro Vás a pro vaše ratolesti připravili dva turnusy plné zábavy, sportu a nových zkušeností. Letní příměstské tábory plné zábavy, tance a pohybu jsou vhodné pro děti od 6 do 15 let. Nejedná se o klasické taneční soustředění, přihlásit se mohou i děti, které s tancem zatím nemají zkušenosti, jedná se o příměstský tábor s pořádnou dávkou sportovního vyžití. Děti zde smysluplně a zábavnou formou stráví svůj volný čas a naučí se novým věcem. Tábor je příměstský, znamená to, že rodiče ráno děti přivedou a večer si pro ně zase přijdou, bez nutnosti přespání. Děti mají celý den zajištěné stravování a pitný režim.

Příměstský tábor 2021
Příměstský tábor 2021

 

A co na děti čeká? Děti se zde naučí základy tancování, poznají nové kamarády, naučí se spolupracovat ve skupině, rozvoj fantazie, motoriky. Děti budou trávit čas uvnitř ale také venku na hřišti, v parku, naučí se novým sportům, zlepší si fyzickou kondici a mnoho dalšího.

Na děti dohlídnou zkušení lektoři s potřebnými licencemi a také bohatou pedagogickou praxí. Budou se dětem věnovat po celou dobu a vaše děti tak nebudou ani na okamžik trpět nudou.

Pro více informaci, termín, adresu, registrace, navštivte webové stránky.