Naučte se ladné chůzi a sebevědomí

Na první pohled to může vypadat složitě. Všichni si umíme představit krásnou ženu, která se nese na vysokých podpatcích ladně a veškeré její pohyby jsou jisté a plynulé. A všichni si myslíme, že to prostě umí odjakživa. Omyl. Klíčem je příprava.

Základem je správné držení těla a odstranění zlozvyků. Jakmile si osvojíte tyto jednoduché tipy a triky, dostaví se i slíbené sebevědomí. Naučit se elegantní chůzi se hodí nejen ženám, které chtějí chodit na vysokých podpatcích. Využijí to i začínající modelky, soutěžící v bikiny fitness nebo muži, např. manažeři, kteří chtějí vypadat sebejistě.

na vysku - chuze
na vysku - chuze

Správné držení těla

Aby vůbec mohlo dojít k ladné chůzi, je potřeba se naučit stát rovně. Zní to jednoduše, ale spousta z nás si ani neuvědomuje, že jsme bud’ prohnutí v zádech a vystrkujeme zadek, nebo máme svěšená ramena a hrbíme se. Pokud upřeme trochu pozornosti na zlepšení základů správného držení těla, tak máme tu těžší půlku za sebou.

Propínat kolena

Pokud zvolíme chůzi na vysokých podpatcích, je důležité myslet si na dvě věci: chodit přes patu a propínat kolena. Vyzkoušejte si to! Z nejisté a vratké chůze se stane chůze plná elegance a sebejistoty.

Detaily a úsměv

A teď ta nejtitěrnější práce. Sledujte se v zrcadle a snažte se objevit své malé zlozvyky. Nejčastějšími chybami jsou nepřirozené pohyby ramen a rukou. Nezapomeňte na vztyčenou hlavu a úsměv. A teď jste okouzlující.

 

Svěřte se profesionálům

Cool Dance pro vás připravil speciální kurzy věnované výuce o správné technice chůze. Vedou je lektoři zkušení v oblasti tance, případně modelingu a herectví. S odborníky si osvojíte pohyby mnohem rychleji, zároveň Vás upozorní na Vaše drobné zlozvyky, kterých byste si jinak nevšimli, a poradí Vám jak je odstranit. Navíc to ani nestojí tolik peněz a času. Zvolit si můžete čistě individuální přístup.