Největší festival společenského tance poprvé u nás v Mladé Boleslavi! #emotion22

Zbývá pouhých 14 dní do nejočekávanější události české taneční scény. E-Motion Dance Festival se uskuteční již 16-18. září poprvé za svou historii v prostorech ŠKODA Muzea Mladá Boleslav. Nezmeškejte možnost vidět nejlepší světové tanečníky a zatančit si s nimi na jednom parketu. Poslední lístky právě v prodeji!

O E-Motion Dance Festivalu

E-MDF
E-MDF

E-Motion Dance Festival (E-MDF) je největší mezinárodní taneční soutěž v České republice, která navazuje na dlouholetou tradici Prague Open Dance Festivalu. Letošní ročník pořádaný od 16. - 18. září 2022 proběhne poprvé za dlouholetou historii festivalu ve ŠKODA Muzeu. U příležitosti 15. výročí byla založena tradice v podobě tzv. opening night NINE, která se stala nejnavštěvovanější událostí celého festivalu. 

Jméno NINE získala díky snoubení 9 moderních múz umění. Hlavním vrcholem večera budou show 9 tanečních mistrů světa a Evropy ve standardních a latinskoamerických tancích. Program bude obohacený o bubenickou show a jazzový zpěv Jana Smigmatora. Navíc v průběhu večera dostanete prostor zatančit si i Vy. Celým večerem Vás provede moderátorská dvojice ze StarDance, Jaroslav Kuneš s Petra Kostovčíkovou. Event s obsazením tanečních párů těchto kvalit nemá v celé Evropě obdoby. Každoročně se schází pražská smetánka, aby zažila to nejlepší z tanečního světa. Nezmeškejte letošní jedinečnou společenskou událost ani vy! Dress code na slavnostní galavečer je Creative Black Tie.

#EMOTIONDF #NIGHTOFNINE #EMOTION22

 

 

 

Veškeré další informace včetně předprodeje vstupenek naleznete na oficálních webových stránkách události, EMOTION.COOLDANCE.CZ. Široké veřejnosti doporučujeme výběr vstupenek na slavnostní opening night NINE, ale srdečně zveme i na další soutěžní dny. Krom neskutečné podívané jakou přinese soutěž zahraničních i domácích párů o body do mezinárodního žebříčku, na vás budou v průběhu celého festivalu čekat další překvapení.