Nová taneční sezóna a s ní i nové taneční kurzy!

Nová taneční sezóna se kvapem blíží a taneční škola Cool Dance si pro Vás přichystala skvělou nabídku tanečních kurzů, ze které si určitě vyberete.

Taneční kurzy
Taneční kurzy
Dance 4 Kids
Dance 4 Kids

 

Těší se na Vás mladí ale zkušení lektoři, kteří Vás budou provádět například oblíbeným kurzem Latino Ladies nebo tanečními pro dospělé. Nově si můžete od září vyzkoušet tanec s profesionálním tanečním neboli PRO-AM a také žhavé kurzy Salsy a Bachaty. Pro děti jsou připravené kurzy a přípravky standardních a latinskoamerických tanců všech věkových kategorií. Taneční sezóna nám jako každý rok skončila začátkem letních prázdnin, a to i přesto, že jsme ji ani vlastně nezahájili. Doufáme však, že situace od září bude v tak dobrém stavu, že si již opět budeme moct užívat taneční euforii přímo na tanečních parketech. Taneční klub Rytmus Bakov nad Jizerou si pro Vás připravil od září letošního roku jak tradiční kurzy tance, tak kurzy úplně nové. Věříme, že si vyberete!

Novinkou od září je otevření kurzů nejen v Bakově nad Jizerou a Kosmonosech ale také v Mladé Boleslavi! Znamená to mnoho dalších možností pro Vaše taneční radovánky.

Více informací a možnost přihlášky na webových stránkách.

 

Od září se na Vás a Vaše ratolesti budeme těšit!