Pojizerský pohár – Super taneční liga 2021!

Srdečně Vás zveme na již tradiční Pojizerský pohár – Super taneční ligu! Přijďte se podívat na nejprestižnější taneční soutěž na Mladoboleslavsku.

Pojizerský pohár
Pojizerský pohár

Tento rok se můžete těšit na páry nejvyšších tanečních tříd, které budou soutěžit o body do tanečního žebříčku. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vidět nejlepší páry ČR téměř všech věkových kategorií! 

▪ KDY
Soutěž proběhne 28. 10. 2021 na Den vzniku samostatného československého státu. Soutěž se koná celý den

▪ KDE
Zabojovat o co nejlepší umístění a podívat se na ty nejlepší tanečník přijďte do Domu kultury v Mladé Boleslavi na adrese Dukelská 1093, Mladá Boleslav.

▪ SOUTĚŽÍCÍ
Pro přihlášení do soutěže navštivte www.csts.cz/cs/KalendarSoutezi/Propozice/6133. Registrace končí 26. 10. 2021 v 21:59:59 hod. Veškeré doplňující informace hledejte na odkazované webové stránce nebo se nám ozvěte na email nebo na facebooku. 

▪ VSTUPNÉ pro veřejnost
Vstupné je 400 Kč na osobu. Děti do 10 let, senioři a ZTP mají zvýhodněnou cenu 200 Kč na osobu.

▪ COVID opatření
Buďme ohleduplní k sobě navzájem. Prosíme tedy všechny návštěvníky při vstupu do společného prostoru o zakrytí dýchacích cest respirátorem či nanorouškou. Krom toho proběhne při vstupu kontrola certifikátů a dokladů spojených s onemocněním SARS-CoV-2.

Spolupořadateli této akce jsou TK Rytmus Bakov nad Jizerou, COOL DANCE, město Mladá Boleslav, město Bakov nad Jizerou a ČSTS.

Těšíme se na Vás!