Tanečníci a tanečnice v Bakově nad Jizerou mají nově zrekonstruovaný sál díky našim partnerům, Nadačnímu Fondu Škoda Auto a Středočeskému kraji! #děkujeme

Taneční prostor v Bakově nad Jizerou, ve kterém vyrůstali, vyrůstají a věříme, že i v budoucnu budou vyrůstat Mistři ČR prošel obrovskou renovací, která mu vrátila jeho funkčnost, a navíc přidala špetku elegance a modernity.

Taneční sál
Taneční sál

Taneční sál je unikátním prostorem pro tanečníky a tanečnice, neboť na něm mnohdy tráví víc času než doma. Proto pro nás bylo prioritou postarat se o to, aby byl co nejvíce funkční a zároveň vydržel pro další generace, které přijdou. Navíc krom pravidelných seminářů, prektisů a individuálních lekcí sportovního klubu COOL DANCE, je kulturním místem, kde se vyučuje veřejnost od nejmladších dětí ve věku od 4 let do seniorního věku. Tanec je totiž skvělým pomocníkem, který učí, jak se k druhému chovat, jak pracovat se svým tělem a především, jak se sportem bavit. Proto jsme byli moc vděční, když se nám podařilo dostat se do výběrového řízení grantové výzvy Tady jsem doma od Nadačního fondu Škoda Auto. Ta se zaměřuje na podporu volnočasových aktivit v celém našem regionu. Díky grantu a finanční pomoci Středočeského kraje se nám podařilo opravit omítku, elektroinstalaci a osvětlení. Navíc jsme sál moderně vymalovali, tak aby v něm všichni rádi trávili čas. Nikdy by se nám to nepodařilo bez externí pomoci, proto ještě jednou velké díky Nadačnímu fondu Škoda Auto a Středočeskému kraji!

Prohlédněte si náš nový moderní sál zblízka

Nadační fond ŠKODA Auto podporuje přímo i naše nejmenší tanečníky!

Další výzva Nadačního fondu ŠKODA Auto byla již zaměřená přímo na děti a trávení volného času. Výzva pod názvem Na dětech záleží, přinesla možnost rozvíjet taneční program pro naše nejmenší tanečníky ve věku od 4 do 18 let. Z grantu se podařilo zafinancovat školení našich milých a trpělivých lektorů a udržet chod kurzů, tak aby děti byly rozdělené do jednotlivých výkonnostních a věkových skupin. Díky tomu je výuka ideálně zacílená, tak aby se děti rychle zlepšovaly a hlavně, aby je tanec bavil. Jsme velmi vděční za podporu a že můžeme vést děti naplno k tanci. Děkujeme.